Dorthe Kvist

Hej Jeg hedder Dorthe Kvist og jeg skal blogge om havetips, planteglæde, udeindretning og alt muligt andet have nørderi for dig her på Dolle´s side.

Jeg arbejder som havedesigner, dvs. at jeg tegner designer og indretter både villahaver, baghaver gårdhaver, taghaver og altaner for private og boligforeninger

Jeg har i tre år været fast haveekspert på Go´morgen Danmark, laver videobloggen Kvistens haveskole på BT og Berlingske´s hjemmeside, er dommer i programmet Årets dejligste have på TV2Fri og så holder jeg foredrag om mine bøger, om urban farming, og om havetrends, laver boligindretning, styling sager til magasiner, skriver haveartikler for forskellige medier, og har lige lanceret min egen linje af bæredygtige produkter til den urbane farmer, i samarbejde med havefirmaet Nelson garden, som bliver solgt i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Jeg er også forfatter til to havebøger, Bliv ven med din have (L&R 2012) som er en manual til at komme let igang med den første have, og Byhaven, kål, kartofler og kærlighed ( L&R 2013) som er en havebog til dem der ikke har en have, men en altan, tagterrasse, eller baggård.

dorthekvist-info

Du kan se meget mere om det hele på min hjemmeside og min blog.

Privat, og efter arbejdstid, er jeg også have/DIY nørd. Jeg bor i en gammel kasse (som vi har totalrenoveret) i Vanløse sammen med min mand, mine to børn, min tykke kat og seks søde høns. Jeg har en vild og hyggelig villahave med drivhus, brombærkrat, fodboldbane, bålplads, blomster, hyggelige rum, masser af terrasser, jordbærmark på væggen og køkkenhave på taget af garagen, som du kan se på de her billeder. Om sommeren bor jeg nærmest på min terrasse og ude i min haves mange rum.

Jeg er vild med at dele min haveglæde, og jeg kan lide løsninger der virker og ikke er alt for besværlige (for der skal også være tid til at betragte verden fra hængekøjen) Derfor vil jeg komme med lette tips og genveje, til at forskønne og dejliggøre alt det lækre potentiale af villahaver, taghaver, baghaver og altanhaver og terrassehaver der findes derude og hjemme hos dig

Så jeg håber du har lyst til at følge med her på siden

Ses vi?

Dorthe Kvist