Uderummet som værksted

Jeg er næsten lige kommet hjem fra det stort anlagte og prestigefyldte Chelsea flowershow i London, (som jo for havebranchen er hvad fashion week er for modebranchen) Og en af de store tendenser fra showet var, at vi nu bruger vores uderum til at opfylde mange af de funktioner som ellers har været forbeholdt vores inde rum.

For eksempel kan uderummet fungere som værksted.

1. Mit uderum Min arbejdsplads Foto  Dorthe Kvist Meltdesignstudio Dolle

Og det er jeg vild med. Som havenørd og DIY tosse, har jeg altid gang i noget udenfor, om det er at plante om og prikle ud, lave mad, binde kranse eller bygge fuglekasser. Så her har jeg lavet min egen lille lækre arbejdsplads på en af mine yndlingsterrasser, hvor lyset bliver filtreret så smuk gennem grenene på blommetræet om eftermiddagen

Haven som værksted Foto og styling Dorthe Kvist Meltdesignstudio

Der skal egentlig ikke så meget til, et lille bord, gerne op af en væg. Et par søm i plankeværket, måske en lille hylde eller knager til dine redskaber hvis du er super tjekket. Bordet her er i industriel værksteds stil og er fra Broste CPH, resten er noget af gamle mit havegear.

God førnøjelse med værkstedet ( ;

-Dorthe

www.dorthekvist.dk